skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Kom tæt på geder og whisky i Det Vilde Vestjylland 

Kom Tæt På Geder Og Whisky I Det Vilde Vestjylland 

Onsdag den 1. maj klokken 10-17.15 inviterer DFLJ på besøg og rundvisning hos Nørgaards Geder, Økogårdene Skjern Enge og Stauning Whisky.

Klokken 10-12

Vi mødes klokken 10 hos Nørgaards Geder, Bøgelyvej 14, 6920 Videbæk, hvor Tobias Christensen præsenterer sine 260 malkegeder og sit gårdmejeri – og serverer smagsprøver. Mejeriet etablerede han i september sidste år efter bl.a. at have rejst en halv million kroner gennem en online-indsamling hos Coop.

Klokken 12.15-14.45

Klokken 12.15 ankommer vi hos Økogårdene Skjern Enge, Gaasdalvej 36, 6900 Skjern. Efter at have spist en sandwich i maskinhuset på St. Gaasdal tager landmand Erling Bonde os med ud i Skjern Enge, hvor han bruger krydsningskalve af Holstein og Angus til afgræsning og naturpleje.


Klokken 15.15-17.15

Fra Skjern Enge kører vi på 20 minutter stik vest til Stauning Whisky, hvor medstifter Lasse Vesterby viser rundt og fortæller historien om Danmarks største destilleri – og serverer smagsprøver.

Læs om Nørgaards Geder, Økogårdene og Stauning Whisky og sæt X i kalenderen den 1. maj.

Tilmelding KLIK HER – Seneste tilmelding er fredag den 26. april.

Man er velkommen til at deltage i dele af turen, hvis det kniber med tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search