skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

To internationale priser til danske landbrugsjournalister

To Internationale Priser Til Danske Landbrugsjournalister

Priserne for bedste multimediehistorie og bedste foto gik LandbrugsAvisens fotograf John Christensen og journalist Laura Kold. 

Det blev en fest for Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister, da den internationale presseorganisation for landbrugsjournalister, IFAJ, onsdag delte årets priser ud for god journalistik. Hele to førstepladser blev det til.  

LandbrugsAvisens fotograf, John Christensen vandt prisen for bedste foto, med billedet Don’t kill my farm taget i forbindelse med nedlukning af minkbranchen.  

Laura Kold vandt prisen for bedste mulitimediehistorie for artikel, video og fotos til historien Christian redder griseliv som nattevagt.  

IFAJ, der står for International Federation of Agricultural Journalists, organiserer de nationale landbrugsjournalistforeninger. Der er cirka 5.000 medlemmer over hele verden, der kan deltage i konkurrencerne.  

I Danmark er Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister (DFLJ) medlem af IFAJ og DFLJ er den ældste nationale forening af landbrugsjournalister i verden, stiftet i 1905. 

Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister holder i øvrigt i 2022 den internationale kongres for IFAJ. Der kommer forventeligt 200 mediefolk engageret i landbrug og fødevarer til Danmark, drøfter landbrugsjournalistik og får en indføring i hvordan danske landmænd og virksomheder arbejder på at blive mere bæredygtige på mange fronter. Hovedkongressen med bl.a. 20 forskellige ekskursioner finder sted i Vingsted, mens forkongres er i Københavnsområdet og efterkongressen går til Færøerne.  

Kongressen arrangeres ved frivilligt, ulønnet arbejde.  

Nærmere oplysninger: 

Frederik Thalbitzer, formand for Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister 

20 11 92 70 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search