skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Tilmelding til IFAJ 2020 kongressen er åbnet

Tilmelding Til IFAJ 2020 Kongressen Er åbnet

Det holdt hårdt og trak lidt ud at få den tekniske side at tilmeldingssystemet på plads – men fra onsdag 19. februar kl. 16 kan du tilmelde dig den årlige IFAJ-kongres, som i år finder sted i Danmark, og som vi har brugt mange kræfter på at arrangere.

Det er 21 år siden, at kongressen sidst fandt sted i Danmark.

Vi er stolte over at kunne tilbyde deltagelse i en kongres med både workshops, temamøder og hele 18 spændende udflugter at kunne vælge imellem. Alt er lavet med hjælp fra medlemmer, og uden alle de frivillige kunne det ikke lade sig gøre.

Vi forventer et deltagerantal på op mod 200 fra hele verden til kongressen, og vores medlemmer er selvfølgelig også velkomne.

Kongressen løber fra 24. juni til 29. juni. Den allerbilligste billet koster 4.900 kr. i på firemandsstue, mens eneværelse koster 6.600 kr. Det er med early bird rabat indtil udgangen af marts og inkluderer overnatninger og forplejning.

Ud over at drøfte journalistik bliver der masser af landbrugsmæssige input. Temaet for hele kongressen er: ”Farming today for the society of tomorrow”. Det vil sige, at de landbrug og virksomheder, vi besøger gør noget ekstra i forhold til samfundets ønsker om enten natur, klima, miljø eller andet.

Mange, der før har deltaget i en IFAJ-kongres, værdsætter også det internationale islæt, hvor man kan udveksle erfaringer med kolleger fra op mod 40 lande.

Inden kongressen er der en forkongres på Sjælland og efter kongressen er der to efterkongresser på henholdsvis Fyn og Færøerne. Det betaler man selvfølgelig særskilt for.

Hvis du vil vide mere om kongressen og tilmelding, finder du det hele på www.ifaj2020.dk

Hvis du vil have nærmere oplysninger, må du gerne ringe til mig på 20 11 92 70

Med venlig hilsen

Frederik Thalbitzer, formandSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search