skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Tilmeld dig IFAJ kongres 2017

Tilmeld Dig IFAJ Kongres 2017

Hvis du vil have nogle store oplevelser i Sydafrika, møde spændende kolleger fra hele verden og samle stof til gode historier, så skal du tage med til IFAJ-kongressen i 2017. Den er nu åben for tilmelding via hjemmesiden www.ifaj-congress.org.

Hovedkongressen finder sted fra 2. til 7. april, med start nær Pretoria og afslutning i Cape Town. Forinden er der en præ-kongrestur til Kruger Nationalpark 29. marts til 1. april. Fra 8. til 11. april er der post-kongresture til KwaZulu-Natal, Namibia og Zambia.

Endnu er det sparsomt med detaljerne på hjemmesiden. Men dem kommer der snart flere af, lover arrangørerne.

Deltagergebyret kan først ses når man har indledt tilmeldingsproceduren. Men det forlyder at med tidlig tilmeldingsrabat frem til 15. januar er prisen for deltagelse i hovedkongressen 17.000 Rand (ca. 8.500 kr.) hvis man vælger enkeltværelse. Booker man dobbeltværelse, er prisen pr. person 15.000 Rand (ca. 7.400 kr.).

Under kongressen flyver alle deltagere i samlet flok fra Pretoria til Cape Town. Prisen for denne billet er inkluderet i kongresgebyret.

Lige et tip vedrørende flybilletter: Ved søgninger på portalerne momondo.dk og flybillet.dk ser det ud til at det vil være billigere at købe en returbillet fra Danmark til Cape Town og en enkeltbillet fra Cape Town til Pretoria, end det vil være at købe en enkeltbillet Danmark – Pretoria og en enkeltbillet Cape Town – Danmark. Dette dog sagt uden ansvar.

PHH

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search