skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Tag med til IFAJ kongres USA

Tag Med Til IFAJ Kongres USA

Som medlem af Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister kan du komme med på årets IFAJ-kongres i Minneapolis/Bloomington, Minnesota, USA.
Den finder sted fra 27. til 31. juli og har temaet Global Connections in America’s Heartland.
IFAJ-kongressen overlapper i tid og sted de amerikanske landbrugsjournalisters egen nationale kongres, kaldet AG Media Summit. IFAJ-kongressen byder på fem dage med ture ud til en række landbrug og anden fødevareproduktion, faglige oplæg og debatter og ikke mindst socialt samvær med en masse spændende, sjove og inspirerende internationale kolleger.
Vores amerikanske venner har nu lanceret kongressens hjemmeside med flere informationer og tilmeldingside: https://ifaj2019.org. Læg mærke til at der er rabat på deltagergebyret frem til 30. april.

Tilskud til 2020-frivillige
Du kan få tilskud til at tage med til kongressen i USA, hvis du vil lave frivilligt arbejde i forbindelse med vores egen IFAJ-kongres i Danmark i 2020.
Der er allerede omkring 20 DFLJ-medlemmer, der har meldt sig til at yde en indsats op til og under IFAJ 2020. I bestyrelsen og i styregruppen for IFAJ 2020 er vi utroligt glade for, at så mange vil bidrage med et stykke frivilligt arbejde, men det er meget muligt, at vi får brug for nogle stykker mere.

Hvis du er en af dem, der allerede har meldt sig som 2020 frivillig, eller hvis du vil gøre det, kan du få fra 3.000 og op til 6.000 kr. til at dække en del af dit kongresgebyr ved 2019 kongressen. Det præcise beløb kan vi først oplyse, når vi ved hvor mange der søger, da vi vil holde det samlede beløb til dette formål inden for cirka 25.000 kr.

Formålet med støtten er at give så mange frivillige som muligt inspiration til IFAJ 2020 ved at deltage i USA i 2019. Et eventuelt støttebeløb må derfor ikke bruges til andet end delvis dækning af udgifter ved at deltage i kongressen i USA.
Hvis du vil søge tilskud til din deltagelse i IFAJ 2019 i USA, skal du senest 17. marts sende en mail om det til Per Henrik Hansen, ph@perhenrik.dk.
Du kan i øvrigt læse mere om IFAJ 2020 på DFLJ hjemmesiden https://dflj.dk/ifaj-2020/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search