skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Tag med til Brasilien i foråret og USA i juli

Tag Med Til Brasilien I Foråret Og USA I Juli

Som medlem af DFLJ og dermed af IFAJ (den internationale sammenslutning af landbrugsjournalister) får du næste år mulighed for at komme med på to spændende rejser til henholdsvis Syd- og Nordamerika.
IFAJ er i gang med at arrangere en såkaldt E4D tour (Exposure for Development) til Brasilien fra 31. marts til 7. april 2019. Turen går til en række landbrug, fødevarevirksomheder og andre steder, hvor der er historier at tage med hjem til læsere, seere og lyttere. Vores egen tidligere formand Niels Damsgaard Hansen er med til at planlægge turen.
Deltagerbetalingen forventes at blive omkring 1000 Euro. Flere informationer følger i løbet af nogle uger.

Kongres i USA i juli
Godt tre måneder efter turen til Brasilien kan du tage med til årets IFAJ kongres. Hovedkongressen holdes fra 26. til 30 juli i Minneapolis i delstaten Minnesota og arrangeres af vores søsterorganisation i USA, American Agricultural Editors Association.
I dagene forinden bliver der en lille forkongrestur med privat indkvartering hos farmere i Iowa. Og efter hovedkongressen arrangeres tre efterkongresture, henholdsvis til Californien, Wisconsin og midtvest-staterne Minnesota/Iowa/South Dakota.
Vores amerikanske venner forventer at kunne offentliggøre et mere præcist program i december.

Mere nyt fra IFAJ
Oplysningerne om E4D turen og næste års kongres kom frem på et IFAJ repræsentantskabsmøde i Irland tidligere på måneden.
Her blev der også talt om nogle kommende webinarer (som medlemmer af DFLJ også vil kunne deltage i), en ny strategiplan for IFAJ, et planlagt freelance-katalog på www.ifaj.org og flere andre ting.
Kontakt undertegnede hvis du vil vide mere.
Per Henrik Hansen, ph@perhenrik.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search