skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Tag med til IFAJ kongres i Holland

Tag Med Til IFAJ Kongres I Holland

De hollandske arrangører af årets IFAJ-kongres har nu åbnet for tilmelding. Ethvert medlem af Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister kan deltage.
Det er altid en stor oplevelse at være med på en IFAJ-kongres. Man får masser af gode historier på blokken, i kameraet og hvor man ellers gemmer sine historier, man får set ukendte sider af værtslandet, større baggrundsviden, spændende nye bekendtskaber og sociale oplevelser.
I år er der for os medlemmer af DFLJ en ekstra god grund til at deltage. Det er nemlig den næstsidste kongres inden vi om to år selv skal være vært for kongressen. Så hvis man vil se hvordan sådan en kongres spænder af inden det går løs her i landet, er chancen der nu. Sidste kongres inden vores eget værtsskab holdes i Minnesota, USA, næste år.
Temaet for årets kongres er Dutch Roots.

Priser fra 650 Euro
Når du går ind på hjemmesiden http://www.dutchroots.info/ kan du ikke se priserne, før du er i gang med tilmeldingsproceduren.
Til gengæld dukker der så en række muligheder op. Billigste deltagergebyr er 650 Euro pr person i et standard dobbeltværelse. Skal dobbeltværelset være komfort, er prisen pr. person 700 Euro.
Ønsker man et standard enkeltværelse, er kongresgebyret 795 Euro. Komfort enkeltværelse koster 850 Euro.
Du kan også tilvælge ankomst dagen før kongressen begynder, afrejse en dag efter afslutningen og deltagelse i en efterkongres i Friesland.
I alle tilfælde dækker gebyret alle måltider, deltagelse i ture osv.

PHH

This Post Has One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search