skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Stor tak til Niels Jørgensen

Stor Tak Til Niels Jørgensen
I 26 år har Niels Jørgensen (til venstre) ydet en kæmpe indsats i foreningens bestyrelse. Som tak overrakte formand Niels Damsgaard Hansen sin navnebror blomster og gavekort til en bedre restaurant ved generalforsamlingen torsdag.

Efter 26 års arbejde for foreningen valgte Niels Jørgensen ikke at genopstille til bestyrelsen ved torsdagens generalforsamling.

De mange års store frivillige indsats blev markeret med en takketale fra formand Niels Damsgaard Hansen, overrækkelse af en buket blomster og et gavekort til en af Københavns bedre restauranter.

Ingen har betydet så meget
Fra sin forgænger i formandsstolen, Gudrun Andreasen, citerede den nuværende formand bl.a. disse ord:
“Ingen har betydet så meget for danske landbrugsjournalister som Niels.
Mange formænd og bestyrelsesmedlemmer har passeret revy gennem årene, men Niels har holdt ved og sikret et solidt foreningsarbejde og holdt fast ved det internationale perspektiv i IFAJ. Dér gjorde Niels et kæmpe arbejde og sørgede for, at Danmark altid var flot repræsenteret. ”

Kort efter han i 1990 blev valgt ind i bestyrelsen, overtog Niels Jørgensen formandsstolen. Efter en hel del år på den post fortsatte han sit virke som foreningens internationale sekretær, kasserer og sekretær. Længe varetog han alle tre poster, siden 2012 dog “kun” sekretær- og kassererposten.

Ved overrækkelsen af gaverne rejste de 20 deltagere sig og klappede ad Niels J.

To nyvalg
I forbindelse med generalforsamlingen forlod også Anita Corpas bestyrelsen. Selv om det kun er et år siden hun blev valgt, har Anita nået at yde en stor indsats og sætte sit præg på foreningsarbejdet. Bl.a. er hun ophavskvinden bag nærværende hjemmeside.

Bøje Østerlund fra Effektivt Landbrug og Anne-Christa Bjerg, ACB læring og kommunikation, blev valgt til de to ledige pladser i bestyrelsen.

PHH

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search