skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Referat, bestyrelsesmøde 6. juni 2017

Referat, Bestyrelsesmøde 6. Juni 2017

Referat Bestyrelsesmøde Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister

Tid og sted: Tirsdag den 6. juni kl. 20.30 hos Frederik Thalbitzer (Frederik og Niels) og hos Per Henrik Hansen(Per Henrik Hansen, Claus Hagensen og Anna-Christa Bjerg). Mødet blev afholdt som et telefonmøde mellem de to steder.

Dagsorden: Drøfte udsendelse af en redegørelse fra bestyrelsen efter at mails fra Jørgen Lund Christensen og Gunner Buck er tilgået en betragtelig del af medlemmerne, 80 efter deres egne oplysninger.

Et flertal i bestyrelsen finder at en reaktion og redegørelse fra bestyrelsen er nødvendig efter de alvorlige anklager, de har fremsat.

Per Henrik foreslår, at vi tager udgangspunkt i den tekst som Claus Hagensen har fremsendt inden mødet. Her efter teksten gennemgået, og bliver bestyrelsen blev enige om ordlyden efter små justeringer i teksten.

Det besluttes at sende redegørelsen ud til medlemmerne sammen med Jørgen Lund Christensen seneste klageskrift, da alle medlemmer så har fået den samme information og ikke kun de ca. 80. Referat og redegørelse lægges på hjemmesiden, så snart referatet foreligger. Redegørelsen blev udsendt med en medlemsmail den 6. Juni 2017.

Principperne for udsendelse af medlemsmails og upload til hjemmeside drøftes på et kommende medlemsmøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search