skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Referat af bestyrelsesmøde 18. august 2014

Referat Af Bestyrelsesmøde 18. August 2014

Afholdt som video-konference i Videncentret i Skejby/Landbrugsavisen i København

Pkt. 1: konstituering
Genvalg over hele linien, bortset fra, at Knud Henriksen overtager referentopgaven fra bestyrelsesmøder, samt at Gudrun Andreasen måske suppleres med Ulla Birk som webredaktør.
Per H. er tovholder på facebook, og han vil sørge for, at flere får administrativ adgang til at lægge nyt på vores hjemmeside.
Valg af nye medlemmer til artikel-jury (inkl. to eksterne medlemmer udsat til senere).

Pkt. 2: Evaluering af mødet hos Søren Ilsøe + generalforsamling
Gudrun konkluderede, at begge arrangementer var vellykkede med passende deltagelse. Niels J. indvendte dog, at der var for lidt balance i panelet i diskussionen på Axelborg. Niels D. afviste kritikken.

Pkt.3: Godtgørelse for deltagelse i arr. i bestyrelsen, IFAJ eller ENAJ.
Hvis nogen i bestyrelsen ikke via arbejdsgiver eller anden kan få dækket rejseomkostninger, så dækkes rejseomkostninger efter DSB-priser på 2. klasse.
Til IFAJ/ENAJ arrangementer dækkes rejseudgifter fuldt ud. Det har generalforsamlingen bestemt.

Pkt. 4: Mødeaktivitet
Mandag den 27. oktober kl. 14-1445 – møde med Dan Jørgensen.
Debatmøde om landbrugsjournalistikken. Per H. foreslår arr. senest ultimo november i Aarhus med lektor Martin Westergaard, DJH, som det kritiske øje udefra. Han vil gerne læse landbrugsblade og rejse spørgsmålet: Er vi skødehund eller vagthund i landbrugspressen. Konkret kan det blive med deltagelse af repræsentanter fra Maskinbladet, Økologisk Jordbrug, Effektivt Landbrug og LandbrugsAvisen. Per H. forestiller sig et fyraftensmøde kl. 16-1730 og derefter samvær.
Niels D. foreslår i september debatmøde om bæredygtigt landbrug med fokus på kvælstof i landbruget og vandmiljøet. Han vil lave oplæg.

Anita Corpas

ADMINISTRATOR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search