skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Redegørelse fra bestyrelsen

Redegørelse Fra Bestyrelsen

I forbindelse med generalforsamlingen i Hirtshals 18. maj har der udspundet sig et opgør mellem formand (og det seneste år også kasserer) Niels Damsgaard Hansen og nu forhenværende revisor Jørgen Lund Christiansen.

Bestyrelsen har 6. juni udarbejdet en redegørelse for forløbet, som kan læses her. Redegørelsen er desuden sendt til alle medlemmer sammen med et indlæg fra Jørgen Lund Christiansen.

Bestyrelsen agter ikke at bringe flere indlæg om dette emne.

This Post Has 2 Comments
 1. Bestyrelsen har på hjemmesiden givet deres opfattelse af forløbet siden generalforsamlingen – hvad er årsagen til vi medlemmer ikke hører den fravalgte revisors version – dvs. får hans indlæg lagt på hjemmesiden?

  1. Kære Anne-Marie.
   Med redegørelsen beskriver bestyrelsen det faktiske forløb, sådan som det er bestyrelsen bekendt, og de informationer, som vi har handlet ud fra. Desuden siger vi undskyld for den sene aflevering af regnskabet, ligesom vi beklager den måde, valget af revisor foregik på.
   Derudover tager redegørelsen ikke stilling til den tidligere revisor Jørgen Lund Christiansens kritik af formanden/den hidtidige kasserer Niels Damsgaard Hansen.
   Vi har valgt at sende Jørgens indlæg ud med mail til alle medlemmer, fordi medlemmerne dermed har mulighed for at sætte sig ind i hans kritik af Niels.
   Vi ønsker ikke at formidle flere indlæg i den meget personorienterede debat, og vi mener ikke, at foreningens hjemmeside skal være forum for personlige opgør.
   Med venlig hilsen
   Per Henrik Hansen, bestyrelsesmedlem og p.t. webmaster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search