skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Politikere snakkede ”nationalt kompromis” om landbruget

Politikere Snakkede ”nationalt Kompromis” Om Landbruget
De fire politikere blev ikke helt enige. Fra venstre Carsten Bach (LA), Simon Kollerup (S), Erling Bonnesen (V) og Ida Auken (R).

Bølgerne gik højt, da Danske- Fødevare- og Landbrugsjournalister holdt medlemsmøde med fire landbrugspolitiske ordførere på Christiansborg fredag 12. oktober.

Erling Bonnesen (V), Simon Kollerup (S), Ida Auken (R) og Carsten Bach (LA) gav bud på deres politik og stod på mål for den.

Carsten Bach opfordrede sine politikerkolleger i Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti til at indgå nogle aftaler, som også kan holde hen over et valg. Det vil være godt for landbruget med en langsigtet stabil politik frem for at skulle frygte, at det, den ene regering indfører, afskaffes efter næste valg.

Simon Kollerup sammenlignede situationen i dag med politisk spritbilisme, hvor de skiftende regeringer kører fra grøft til grøft – fra den ene yderlighed til den anden.

Det førte dog ikke til noget nationalt kompromis i løbet af de halvanden times debat, selv om politikerne overordnet har den samme forståelse af landbruget. Det skal være effektivt, moderne og miljøvenligt. Men de lægger vist ikke helt den samme betydning i ordene.

LFT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search