skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

På besøg hos Bæredygtigt Landbrug 19. maj

Omkring en halv snes af foreningens medlemmer sagde ja tak til Bæredygtig Landbrugs (BL) invitation til at komme på besøg i organisationens nye hovedsæde uden for Fredericia torsdag 19. maj.

Værterne var talrigt repræsenteret med de fleste af BL’s bestyrelsesmedlemmer og ansatte. Over en bid smørrebrød, kaffe og kage fortalte de grundigt om BL’s arbejde med og syn på aktuelle emner som kontrolafgifter, landbrugets økonomi, grødeskæring i vandløb, vandmiljø og klimabelastning.

Alle fotos er taget af Bøje Østerlund.

PHH

BL's formand Flemming Fuglede Jørgensen tog imod gæsterne.

BL’s formand Flemming Fuglede Jørgensen tog imod gæsterne.

BL's direktør Hans Aarestrup - for bordenden  nærmest fotografen - fortalte om en forestående kampagne mod en stribe kontrolgebyrer som BL mener er ulovligt høje.

BL’s direktør Hans Aarestrup – for bordenden nærmest fotografen – fortalte om en forestående kampagne mod en stribe kontrolgebyrer som BL mener er ulovligt høje.

Deltagerne havde også lejlighed til at netværke med hinanden.

Deltagerne havde også lejlighed til at netværke med hinanden.

Arrangementet var det første møde overhovedet der blev holdt i det nyindrettede mødelokale på BL's nye adresse på Qvistgaard uden for Fredericia.

Arrangementet var det første møde overhovedet der blev holdt i det nyindrettede mødelokale på BL’s nye adresse på Qvistgaard uden for Fredericia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search