skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Nye medlemslande i IFAJ

Nye Medlemslande I IFAJ
Her er næsten alle deltagere i IFAJ-kongres 2016 samlet på Bonn's Universitet forud for delegeretmødet, hvor fire lande blev optaget i IFAJ og et land blev tilknyttet medlem.

Efter ændring af vedtægterne for IFAJ på kongressen i 2015 kom yderligere fire lande med i fællesskabet fra i år og to fra foreninger fra samme land blev optaget som tilknyttede medlemmer

Af Niels Damsgaard Hansen

IFAJ vedtog på sin 2015-kongres i New Zealand, at lande, der hylder principperne om pressefrihed, men endnu ikke har den fuldt ud, kan blive fuldgyldige medlemmer.

Desuden kan lande med fuld pressefrihed også søge om optagelse. Der er dog nogle forskellige betingelser: der skal være en national forening, og der kan kun være en af slagsen som medlem pr. land i IFAJ.

Som fuldgyldige medlemmer søgte følgende lande om optagelse på dette års kongres:

* Bangladesh

* Guinea

* Israel

* Rwanda

* Nepal ved to forskellige nationale foreninger for landbrugsjournalister.

De fire førstnævnte lande blev optaget som fuldgyldige medlemmer, mens de to foreninger fra Nepal blev optaget som tilknyttede medlemmer. De to nepalesiske foreninger var ellers – før kongressen – blevet opfordret til at gå sammen til en forening, så de kunne optages som fuldgyldigt medlem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search