skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Mindst fire europæiske reportageture i 2017

Mindst Fire Europæiske Reportageture I 2017
Foto fra tidligere reportagerejse.

I regi af det europæiske netværk af landbrugsjournalister, ENAJ, bliver der i 2017 arrangeret mindst fire reportagerejser til forskellige europæiske lande. Rejser som medlemmer af Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister kan komme med på for en billig penge da der stræbes efter at deltagergebyret ikke kommer over 200 Euro.Dertil kommer egen betaling af transport til og fra værtslandet.

Udgifterne vil for nogle kunne dækkes af midler til efteruddannelse. Rejserne er typisk på fire dage, men kan også være lidt længere.

Foto fra tidligere reportagerejse.

Foto fra tidligere reportagerejse.

Begrænset deltagertal
Hver rejse bliver for et begrænset antal deltagere, typisk op til 20, og ikke mere end en eller to fra hvert ENAJ-medlemsland. Så det gælder om at være hurtig når der åbnes for tilmelding til hver enkelt rejse.

Da ENAJ 29. november holdt årsmøde i Herning, venligt sponsoreret af Agromek, kom følgende frem om de foreløbige planer for næste års rejser:

  • Storbritannien i februar: Fokus på britisk landbrug og landbrugspolitik efter Brexit. Møder med højtstående politikere og embedsmænd i London samt besøg på landbrug.
  • Rumænien i juni: Syv dage med besøg på landbrug og virksomheder adskillige steder i landet. Takket være sponsorerer bliver deltagerbetalingen meget lav.
  • Finland fra 29. august til 2. september: Begynder i Helsingfors, derfra videre til Tampara, 200 km fra Helsingfors. Programmet vil indeholde et seminar samt besøg på landbrug og virksomheder.
  • Tjekkiet: Fokus bl.a. på øl. Endnu ikke oplysninger om tidspunkt eller program.
  • Desuden er rejser til Bulgarien og Kroatien-Slovenien under planlægning.

Nærmere oplysninger om de enkelte rejser vil blive sendt med mail til foreningens medlemmer, efterhånden som vi får dem.

PHH

This Post Has One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search