skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Er du 35 år eller yngre ved udgangen af 2012, og kan du skrive en god artikel om enten unge landmænd eller miljøvenligt landbrug, så kan du deltage i en ny artikelkonkurrence, udskrevet af DG Agri (Europa-Kommissionens generaldirektorat for landbrug) og ENAJ (det europæiske netværk for landbrugsjournalister).

Fra hvert EU medlemsland udvælges de to bedste artikler som går videre til den europæiske finale. Her vil de tre bedste bidrag i hver kategori blive belønnet med en rejse til ENAJ’s møde i Bruxelles 1. – 5. december. Desuden vinder førstepladserne i hver kategori deltagelse i en pressetur i 2013, organiseret af DG Agri.

Bidrag til konkurrencen kan indsendes på dansk. Efterfølgende sørger DG Agri for oversættelse til engelsk af den bedste danske artikel fra hver kategori.
Find flere oplysninger om konkurrencen på ENAJ’s website www.ag-press.eu. Direkte link til omtale af konkurrencen: http://www.ag-press.eu/share-your-story/enaj-journalist-prize-young-ag-journalists

Hvis du ikke allerede er tilmeldt ENAJ, skal du først oprette en profil og få en adgangskode. Det er gratis.

Formålet med konkurrencen er at belønne færdigheder hos unge journalister og motivere dem til at skrive om emner som er omfattet af EU’s fælles landbrugspolitik. Men der er ikke noget krav om at ordene EU og landbrugspolitik indgår i artiklerne.

Danske bidrag til konkurrencen skal senest 20. september mailes til Per Henrik Hansen,ph@perhenrik.dk

Back To Top
×Close search
Search