skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Konkurrence om årets bedste artikel om klimapåvirkninger

Konkurrence Om årets Bedste Artikel Om Klimapåvirkninger
Post Series: Konkurrencer

Sammen med FN’s fødevare- og landbrugsorganisation FAO har IFAJ udskrevet en konkurrence kaldet IFAJ-FAO Award for Excellence. Denne konkurrence er en ekstra ud over dem vi informerede om i december.

Award for Excellence konkurrencen kårer den bedste journalistiske artikel/webhistorie/tv-/radioindslag fra 2016 om klimaforandringernes påvirkning af landbrug, skovbrug og fiskeri. Udover hæderen får den internationale vinder gratis deltagelse i IFAJ-kongressen i Holland i 2018 samt fri rejse og ophold ved besøg på et FAO-projekt.

Alle medier kan være med
Du kan indsende en artikel fra et print- eller webmedie eller en historie fra et elektronisk medie. Du kan ikke deltage med en serie, men dit bidrag må gerne indgå i en serie.

Du kan godt deltage med en artikel eller et indslag som også deltager i en af årets andre konkurrencer.

To bidrag fra Danmark
Fra Danmark kan vi sende to bidrag. De vil blive udvalgt af den jury som også dømmer i årets andre konkurrencer. FAO står for oversættelse, så du skal bare sende dit bidrag på dansk.

Læs mere om konkurrencen her: http://ifaj.org/ifaj/contests-and-awards/award-for-excellence-in-global-food-security-reporting.

Hvis du vil deltage, skal du senest mandag 23. januar sende dit bidrag til foreningens formand Niels Damsgaard Hansen, ndh@ndhtxtfoto.dk.

PHH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search