skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Invitation til Roskilde Dyrskue den 2.-4. juni. Pressekort giver adgang til dig + tre gæster

Invitation Til Roskilde Dyrskue Den 2.-4. Juni. Pressekort Giver Adgang Til Dig + Tre Gæster

Vi har fornøjelsen af at formidle denne invitation fra Roskilde Dyrskue til medlemmer af DFLJ:

Igen i år vil det glæde os at invitere pressen til Roskilde Dyrskue, som finder sted i perioden fra fredag den 2. juni til og med søndag den 4. juni 2023.

Når vi slår portene op til Dyrskuepladsen, er det med vores største maskinudstilling nogensinde, konkurrencen Danmarks Bedste Lærling, Danmarksmesterskab i Farming simulator og et rekordstort antal erhvervsuddannelser repræsenteret.
Derudover har vi sammensat et spændende program i Spisekammeret, hvor blandt andet kokken Claus Holm kommer og afholder workshops.
Og traditionen tro, så vil Dyrskuepladsen være fyldt med dyr og glade udstillere. Vi håber derfor, at I har lyst til at komme og skrive en god historie – og at vejret er med os!

Ved visning af pressekort kan du + 3 personer få gratis adgang til dyrskuet. Desuden giver pressekortet adgang til VIP-parkeringen på Darupvej over for hovedindgangen. Tæt ved hovedindgangen stiller vi et presserum til rådighed, hvor vi serverer diverse forfriskninger.
Har du brug for at få opbevaret dit udstyr, kan det lægges i sekretariatet (den sorte træbygning bag ved presserummet).

Arrangementet indledes fredag den 2. juni med den officielle åbningsceremoni i Ring 1 fra kl. 11.30-12.00 med aktuelle taler fra formand for Roskilde Dyrskue Povl Fritzner, borgmester Tomas Breddam og Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Jacob Jensen.

Jeg vil glæde mig til at byde jer velkommen – og ring eller skriv endelig, hvis jeg kan være behjælpelig med noget i forbindelse med jeres deltagelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search