skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Invitation til pressebriefing: Bæredygtighed som et centralt handelsparameter til eksportmarkeder – virkninger og ændringer efter covid-19?

Invitation Til Pressebriefing:  Bæredygtighed Som Et Centralt Handelsparameter Til Eksportmarkeder – Virkninger Og ændringer Efter Covid-19?

Bæredygtighed spiller en vigtig rolle, når man driver forretning i udlandet.

Ifølge en ny analyse fra det offentlig-private danske partnerskab Food Nation mener 44% af de adspurgte beslutningstagere i landbruget og fødevareindustrien, at bæredygtighed er mere relevant end pris og andre handelsparametre. 83% påpeger, at bæredygtighed bliver vigtigere for deres virksomhed i de kommende år.

Men hvordan ser det ud i den nye virkelighed med COVID-19?

Den netop offentliggjorte analyse undersøger brandbevidsthed og Danmarks image som landbrugs- og fødevareland blandt beslutningstagere på seks udvalgte eksportmarkeder: Kina, USA, Japan, Indien, Tyskland og Storbritannien.

Pressebriefingen finder sted på IPC pressecentret, Skindergade 7, 1. sal, 1159 København K – tirsdag den 15. september  kl 10.00-11.00

Ønsker du alt deltage, så registrer dig her:  ipc@umipc.dk

Briefingen kan også følges virtuelt på https://www.youtube.com/watch?v=8rH8N_ZfWqM hvor der kan stilles spørgsmål via mail til peter@umipc.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search