skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Invitation til konference om økologiforskning på Christiansborg den 17. marts

Invitation Til Konference Om økologiforskning På Christiansborg Den 17. Marts
Foto: Anders Hviid

Kom til debat om fremtidens økologiforskning

Medlemmer af Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister inviteres hermed til konference om økologiforskningens rolle i den grønne omstilling. Konferencen foregår i Fællessalen på Christiansborg d. 17. marts 2020 kl 12 – 16.

Konferencen arrangeres af ICROFS, Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer, som koordinerer det danske økologiforskningsprogram Organic RDD og det europæiske samarbejde om økologiforskning, Core Organic.

Under overskrifter som: ”Økologien som samfundets multifunktionelle værktøj”, ”Fremtidens økologiske forbruger”, ”Økologiske produkters merværdi og særlige egenskaber”, ”Innovation, vækst og troværdighed” samt ”Økologien som levevej” vil konferencens oplægsholdere komme rundt om både samfundets, forbrugernes, detailhandlens, producenternes og landmændenes synspunkter og udfordringer i forhold til økologiforskningens rolle i den grønne omstilling.

Desuden vil ICROFS nye forskningsstrategi blive præsenteret. Strategien er udarbejdet i tæt samarbejde med økologisektorens aktører og identificerer og beskriver aktuelle forskningsbehov. Dagen afrundes med en paneldebat med oplægsholdere og relevante politiske ordførere, hvor der sættes fokus på, hvor økologiforskningen bør sætte ind.

Undervejs er der mulighed for at stille spørgsmål til panelet og dagens oplægsholdere. Vi håber at se dig på dagen og glæder os til dit bidrag til debatten.
Der er et begrænset antal pladser, der fordeles efter først-til-mølle princippet

Læs mere om programmet og om tilmelding her

Hold dig i øvrigt orienteret på foreningens hjemmeside

Følg foreningens liv på Facebook og medlemsgruppens egen side på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search