skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Invitation til besøg hos Danespo og Flensted den 2. oktober

Invitation Til Besøg Hos Danespo Og Flensted Den 2. Oktober
dirty potatoes raw vegetables food

Invitation til en eftermiddag i Kartoflens tegn med indblik i hele produktionskæden fra jord til bord. Besøg hos Danespo og Flensted den 2. oktober.

Danespo: Tidspunkt den 2. oktober kl 14:00-16

Adresse: Dyrskuevej 15, 7323 Give

Vi besøger Danespos nye hovedsæde ved Give med faciliteter til forædling, produktion, salg og administration. Danespo eksporterer læggekartofler til mere end 40 lande og leverer også spisekartofler til det danske marked og til udlandet.
Direktør Lars Næsted orienterer om virksomheden og branchens udfordringer og muligheder. Vi skal også høre hvad kræves der af fremtidens kartoffelsorter herunder klimakartoflen. Der bliver lejlighed til en rundvisning og spørgsmål undervejs og Danespo byder på kaffe og kage.  

Flensted Food Group: Tidspunkt den 2. oktober kl. 16.30 – 19
Adresse: Flensted Snitgrønt, Nørremarken 4, Ansager.(en halv times kørsel fra Give)

Flensted er en moderne virksomhed, der for 52 år siden startede med at forarbejde kartofler, og som siden har udviklet sig til at levere det meste tilbehør på tallerkenen. Direktør Jørgen Østergaard orienterer kort om Flensted Food Group; derefter rundvisning på de to fabrikker i Skovlund. Jørgen Østergaard vil efterfølgende bl.a. komme ind på de muligheder og udfordringer, der er inden for hele området med måltidsløsninger. Spørgsmål og dialog sammen med smagsprøver fra virksomheden afslutter besøget omkring kl. 19.00

Kender du flere kolleger, som er interesseret, så ring sammen, lav samkørsel og nyd turen. Det bliver en spændende dag i det midtjyske!


Tilmelding: Claus Haagensen på mobil 23 99 73 08 eller mail
claus@chfoto.dk senest den 27. september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search