skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

International hæder til dansk landbrugsjournalist

International Hæder Til Dansk Landbrugsjournalist
Morten Damsgaard (t.v.) da han fik overrakt diplomet i den danske konkurrence om bedste multimediebidrag om landbrug. Til højre formand for DFLJ, Frederik Thalbitzer. Foto: Claus Haagensen.

Morten Damsgaard fra Maskinbladet fik en flot 2. plads i årets internationale Star Prize konkurrence om bedste multimedieproduktion inden for landbrugsjournalistik. Journalister fra fire kontinenter deltog i konkurrencen.

Morten Damsgaards produktion “Når præcisionslandbrug bliver dagligdag” var sendt ind til den internationale konkurrence af Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister efter den havde vundet den danske konkurrence om bedste landbrugs- og fødevarejournalistik i 2019.

En af de internationale dommere gav Morten Damsgaards produktion disse ord med på vejen: “Godt præsenteret med fremragende brug af dynamisk video, tekst og fotos”.

Konkurrencen om bedste multimedieproduktion er en af seks Star Prize konkurrencer som hvert år arrangeres af den internationale sammenslutning af landbrugsjournalister, IFAJ.

Vinder af multimediekonkurrencen var Brett Worthington fra Australian Broadcasting Corporation for produktionen “Popping Prosecco’s Bubble”.

Vinderne i alle seks konkurrencer kan ses her.

PHH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search