skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Indbydelse til webinar om børnefamiliers indkøbsvaner og bæredygtighed mandag den 9. maj kl 13-14.30, tilmeldingsfrist torsdag den 5. maj

Indbydelse Til Webinar Om Børnefamiliers Indkøbsvaner Og Bæredygtighed Mandag Den 9. Maj Kl 13-14.30, Tilmeldingsfrist Torsdag Den 5. Maj

Bæredygtige indkøbsvaner i børnefamilier

·       Hvad styrer børnefamiliers indkøb i supermarkedet, og hvilken indflydelse har børnene på madvaner og -valg i hverdagen?

·       Hvor meget fylder klima og bæredygtighed i børnefamiliernes indkøb og madlavning?

·       Hvad står i vejen for at træffe mere bæredygtige valg?

Til webinaret præsenterer vi resultaterne fra de kvantitative og kvalitative analyser, vi har gennemført fra 2020-2022 i forbindelse med projektet Klar til Indkøb. Med afsæt i analyserne lægger vi op til debat med Annemarie Olsen, lektor, ph.d. Københavns Universitet, som forsker i bl.a. forbrugeradfærd og børns smagspræferencer, og Henrik Vinther Olesen, Salling Group, Group Vice President, Communications, CSR & Public Affairs. Vi ved, at mange danske børnefamilier har et ønske om at leve mere bæredygtigt, så hvad skal der til for at hjælpe dem til at opbygge mere bæredygtige madvaner? Og hvordan skaber vi rammerne for, at det bæredygtige valg også er det lette valg i en ofte travl hverdag?

Du kan læse mere om webinaret og tilmelde dig via https://taenk.dk/forbrugerliv/mad-og-indkoeb/webinar-klar-til-indkoeb

Vi håber, du har mulighed for at deltage, og du er meget velkommen til at dele denne invitation med kollegaer og andre interesserede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search