skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

IFAJ tager endnu et ryk fremad

IFAJ Tager Endnu Et Ryk Fremad
En IFAJ kongres indeholder altid en række besøg på landbrug.

På IFAJ’s kongres i Minnesota, USA, i sidste og denne uge godkendte de delegerede en strategisk plan med overskriften Vision 2025. Den går blandt andet ud på at få flere lande med i IFAJ (International Federation of Agricultural Journalists), at opbygge partnerskaber med andre internationale organisationer som f.eks. FN’s landbrugsorganisation FAO, at støtte udviklingen i de nationale foreninger for landbrugsjournalister som er med i IFAJ og at udvikle nye tilbud til individuelle medlemmer.

Fond tæt på oprettelse
Den nye visionsplan lanceres samtidig med at IFAJ er i gang med at oprette en international fond til støtte for landbrugsjournalistik og -journalister. Fonden får adresse i London, og en formel ansøgning om godkendelse er ved at blive udarbejdet til de britiske myndigheder. Fonden forventes oprettet pr. 1. januar 2020.

Fire nye medlemmer
Under kongressen blev medlemsansøgninger fra fire lande godkendt. De nye IFAJ medlemmer er Mexico, Pakistan, Rumænien og Filippinerne. Til gengæld er syv andre lande tæt på at miste deres medlemskab på grund af manglende kontingentindbetalinger.

Meget mere end møder
Udover delegeretmødet hvor IFAJ’s nutid og fremtid blev diskuteret og beslutninger taget, bød den fem dage lange kongres også på besøg på en række landbrug og virksomheder, oplæg og debatter om bl.a. præsident Trumps påvirkning af det amerikanske medielandskab, sejltur på Mississippi floden, en fest med IFAJ’s eget rockband og meget andet.

Flere nyheder og historier fra kongressen kan ses på dens Facebookside https://www.facebook.com/IFAJ2019Congress/. Der vil også snart komme mere fra kongressen på IFAJ’s hjemmeside https://www.ifaj.org/.

PerH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search