skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

IFAJ 2021-kongressen i Danmark er aflyst

IFAJ 2021-kongressen I Danmark Er Aflyst

Som følge af COVID-19-pandemien er den internationale IFAJ-kongres i 2021 i Danmark desværre aflyst. Den triste beslutning er truffet af den danske styregruppe bag kongressen.

Efter planerne skulle kongressen have afløst IFAJ 2020-kongressen, der blev aflyst på grund af C-19-pandemien. Som følge af pandemiens udvikling vurderer styregruppen, at det hverken er sikkert eller realistisk at gennemføre en fysisk kongres i 2021 med deltagere fra hele verden. Derfor bliver 2021-kongressen en virtuel begivenhed.

Den danske styregruppe arbejder nu tæt sammen med IFAJ’s præsidium såvel som kommende kongresværter om at finde muligheder for, at den næste fysiske kongres finder sted i Danmark.

Vores schweiziske venner og kolleger har generøst tilbudt at flytte deres værtskab fra 2022 til 2024 og derved åbne for en IFAJ-kongres i Danmark i 2022.

Det har den danske styregruppe ansøgt om i et brev til IFAJ’s præsidium. Vi håber, at vi sidst i januar vil kunne fortælle, at IFAJ 2022-kongressen finder sted på dansk grund.

This Post Has One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search