skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

I 2020 kommer landbrugsjournalister fra den halve verden til Danmark

I juni 2020 får virksomheder og organisationer i den danske fødevareklynge en fantastisk mulighed for at brande sig internationalt. Omkring 200 landbrugsjournalister og -kommunikatører fra cirka 50 lande kommer til Danmark for at deltage i den årlige kongres i IFAJ – International Federation of Agricultural Journalists. De kommer fulde af nysgerrighed, efter hvad den danske fødevareklynge har at byde på.

Hvert år holder IFAJ kongres et eller andet sted i verden. Kongresserne er forskellige fra år til år; men de giver altid deltagerne et stort indblik i værtslandets landbrug og fødevareproduktion, og de resulterer altid i uvurderlig stor omtale i landbrugs- og andre medier kloden rundt.

I 2020 står Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister for afholdelse af IFAJ-kongressen. Fordi vi vil vise, hvordan dansk landbrug og fødevareproduktion håndterer morgendagens udfordringer, har vi som kongressens tema valgt

Farming today for the society of tomorrow

Hør Danske Fødevare- og Landbrugsjournalisters formand Frederik Thalbitzer fortælle om kongresplanerne. Klik her:

Vi er i fuld gang med at fortælle IFAJ’s medlemmer om de danske kongresplaner, som der er en vældig stor interesse for. Ikke mindst efter vi på IFAJ kongressen i Minnesota, USA, i juli 2019 præsenterede denne video om Danmark og kongressen:

Budgettet for kongressen ligger på 3,3 mio. kr. (2017 priser). Udover deltagerne egenbetaling er der behov for sponsorstøtte på cirka 1,5 mio. kr.

Klik i menuen for at læse mere om kongressen og se hvordan du, dit firma eller organisation kan støtte den. Og ikke mindst hvad I kan få ud af det.

Tid og sted

Forkongres: København/Sjælland 21-23. juni 2020
Hovedkongres: Jylland, med overnatning og møder i Vingsted, 24.-28. juni 2020
Efterkongres: Fyn og Færøerne 29. juni – 3. juli 2020

 

Følg os også på

Facebook
LinkedIn

Back To Top
×Close search
Search