skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

IFAJ 2020 forberedelser op i tempo

IFAJ 2020 Forberedelser Op I Tempo

Arbejdet med at planlægge IFAJ kongressen i Danmark i 2020 er i denne måned kommet et trin op i gear med inddragelse af flere af foreningens medlemmer.

I forbindelse med to fyraftensmøder, det ene i Østbirk i Jylland og det andet i København, meldte der sig 14 nye frivillige, som vil være med til at lave en forrygende kongres for et par hundrede kolleger fra hele verden. Hidtil har kun seks personer været inddraget i kongressens styre-, sponsor- og pr-grupper.

Se den video som vores husfotograf Claus Haagensen optog ved mødet hos Gudrun Andreasen i Østbirk: https://youtu.be/IJWpuHB8Tj8

Gode ideer kom frem
På begge møder kom der mange gode ideer frem til indholdet i de busture, der kommer til at udgøre halvdelen af kongressens fem dage. De fleste af de frivillige vil nu gå i gang med at planlægge 18 super spændende busture, mens de øvrige tager sig af andre opgaver.

Fortsat plads til flere
Hvis du vil være med til at give vores internationale gæster en stor oplevelse i 2020, er der fortsat plads til en mange flere i arbejdet.

Kongressens tema er ‘Farming today for the society of tomorrow’, og du kan læse mere om den her: https://dflj.dk/ifaj-2020
Per Henrik Hansen, formand for kongressens styregruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search