skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Hæder til dansker på IFAJ-kongressen

Hæder Til Dansker På IFAJ-kongressen
Per Henrik Hansen (th) fik overrakt sit hædersbevis fra Adrian Bell (tv).
Per Henrik Hansen (th) fik overrakt sit hædersbevis fra Adrian Bell (tv).

Per Henrik Hansen (th) fik overrakt sit hædersbevis fra Adrian Bell (tv).

Per Henrik Hansen blev vinder af dækningen af IFAJ-kongressen i Skotland 2014 – og både Sverige og Norge kunne hjembringe Star Prize priser inden for fotografi

 

Af Niels Damsgaard Hansen, formand, Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister

 

Der er altid stor spænding på IFAJ-kongresserne, når vinderne af Star Prize priserne for bedste artikler, fotos, digitale artikler og video bliver offentliggjort.

Således også i år, hvor Danmark ikke var blandt vinderne inden for de nævnt kategorier.

Men til gengæld måtte bestyrelsesmedlem og international sekretær i Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister, Per Henrik Hansen, på podiet, da en ny pris blev uddelt.

– Vi stiftede en ny pris til den kongresdeltager, der lavede den bedste kongresdækning af vores IFAJ-kongres i Skotland i 2014, forklarede Adrian Bell fra vores britiske søsterforening.

Da navnet blev offentliggjort, var det også til stor overraskelse for alle andre danskere bortset fra vinderen selv: Per Henrik Hansen. Han afslørede nemlig bagefter, at han for flere måneder siden fik det at vide – og at han havde fået de 1000 euro, som fulgte med hæderen.

Hvem vinderne af Star Prize priserne blev inden for de forskellige kategorier, kan du læse her (er blandt alle de øvrige IFAJ-nyheder): http://www.ifaj.org/news-blogs/press-releases.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search