skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Gunjur community radio (i byen Gunjur)

Gunjur Community Radio (i Byen Gunjur)
Post Series: Gambia

Kontaktperson: Modou Janneh, administrativ sekretær og journalist
e-mail: ???
Tlf.: ???

Opgaver
Radio der sender til lokalområdet. Der var ingen el i området. Man blev forsynet gennem egne generatorer. For tiden har man ingen landbrugsprogrammer. Det er seks måneder siden man havde det sidste, en time om ugen. Men man vil gerne have et om ugen. De vil gerne sende de programmer vi producerer på dette kursus. Radioen vil gerne sende deltagere, hvis vi afholder flere kurser. Grunden, til at de ikke har haft landbrugsprogrammer de sidste seks måneder, er at man ikke kan få eksperterne i studiet, og at man ikke har mulighed for at besøge dem.

Man forventer at få sendt landbrugsprogrammer igen fra januar 2013. Har sendt Fabai på vores kursus, fordi han skal køre programmet. De vil prøve at finde en sponsor til programmet; det er mest telefonselskaber som er interesserede i at være sponsorer. Vil udsende det som Fabai kommer hjem med fra vores kursus.
Stationen har en enkelt kassettebåndoptager og ikke andet udstyr til optagelse i marken. Har også en computer og stationær recorder som bruges til redigering.

Ønsker til journalistik
Deres ønsker til uddannelse og træning er at journalisterne skal blive bedre til:
– Interviewteknik
– Skal være gode til at rapportere når de er på felt-arbejde
– Lære at redigere programmerne
Vil gerne medvirke i fremtidigt NAC-DFLJ projekt og sende udsendelser fra projektet mod en betaling på 1500 Dalasi/time. Mulighed for rabat ved længerevarende aftale.

Anita Corpas

ADMINISTRATOR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search