skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Gang i 2020 kongres-forberedelser

Gang I 2020 Kongres-forberedelser

I lang tid er der blevet arbejdet på de indre linjer med forberedelsen af foreningens værtsskab for IFAJ kongressen i 2020. Der er blevet lagt budget, brainstormet på sponsorer, lavet et overordnet program og så videre.

Nu kan vi så præsentere de første PR-aktiviteter for kongressen. I første omgang henvender vi os til den danske fødevareklynge og alle andre her i landet der kan have interesse i at støtte planlægningen af en spændende og udbytterig kongres for omkring 200 internationale landbrugsjournalister.

To videoer
Fotograf Claus Haagensen, som er med i den gruppe som laver PR for kongressen, har produceret to videoer som er lagt på YouTube.

I den ene fortæller vores egen formand Frederik Thalbitzer om kongresplanerne – se den her: https://youtu.be/I7jw2BqGBeI

I den anden video taler Landbrug & Fødevarers formand Martin Merrild om hvorfor det er en rigtig god ide for dansk landbrug og danske fødevarevirksomheder at bakke op om kongressen. Se den her: https://youtu.be/vCAWdjfj3VI.

Folder
Med hjælp fra grafiker Peder Hovgaard, ph7 kommunikation, har vi også produceret en flot folder som fortæller om kongressen og de store muligheder den giver for branding af Danmark og danske virksomheder. Folderen kan ses og downloades i pdf-version her: https://dflj.dk/wp-content/uploads/2018/04/2020spfolder-WEB.pdf. Du kan også få den tilsendt i trykt udgave ved at kontakte Per Henrik Hansen, ph@perhenrik.dk.

Facebook og LinkedIn
Endelig har vi lavet en Facebook-side for kongresforberedelserne, https://www.facebook.com/IFAJkongres2020iDanmark/, samt en LinkedIn-side for samme: https://www.linkedin.com/company/ifaj-2020/.

Senere i april vil der komme en særlig afdeling på nærværende hjemmeside med udførlige oplysninger om kongresplanerne.

I 2019 vil vi begynde med engelsksproget information om kongressen, rettet mod et internationalt publikum.

Grafiker Ulf Skov Nielsen, Macværk, har designet kongressens logo, som du kan se over denne artikel.

PHH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search