skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Det er nu du kan få eller forny IFAJ pressekort

Det Er Nu Du Kan Få Eller Forny IFAJ Pressekort

Nu er det sæson for bestilling af IFAJ pressekort.

Hvis du allerede har et IFAJ pressekort, bør du tjekke om det er udløbet. Udløbsdatoen står forneden til højre på kortets forside. Og hvis du ikke har et IFAJ pressekort, kan du bestille det nu.

I begge tilfælde skal du sende en mail til Per Henrik Hansen, ph@perhenrik.dk, med dit eget og dit medies navn som det skal stå på kortet. Hvis du er freelancer, kan du skrive Freelance.

Du skal også vedhæfte et digitalt foto på minimum 236 x 342 pixels (højkant).

Hvis du  har et IFAJ pressekort i forvejen, skal du i mailen også skrive dit medlemsnummer. Ligesom udløbsdatoen står det på kortets forside og hedder noget med 08-00xx.

Uanset om du skal have fornyet dit kort eller have udstedt et helt nyt, skal du også indbetale 150 kr. til foreningens konto hos Nykredit, reg. nr. 8117, kontonr. 4291217.
Bestillinger vil ikke blive ekspederet videre til IFAJ før de 150 kr. er modtaget.

I denne omgang tages mod bestillinger frem til lørdag 8. april. Betaling skal ske senest samme dag.

Derefter bliver det først en gang i efteråret der kan bestilles igen. Til den tid vil gebyret blive sat op til 200 kr. for at dække stigende omkostninger til porto og bankoverførsel til IFAJ.

OBS! Ovenstående gælder kun for medlemmer af Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister. Andre kan ikke få et IFAJ pressekort, med mindre de er medlem af en anden IFAJ medlemsforening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search