skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

De støtter IFAJ kongressen i Danmark 2020

Her kan du se hvilke danske aktører, der indtil nu har offentliggjort deres støtte til Danske Fødevare- og Landbrugsjournalisters værtsskab for IFAJ kongressen 2020.

Også din virksomhed/organisation kan komme med på denne side, når vi har indgået en aftale om støtte.

 

De støtter IFAJ kongressen i Danmark 2020Kongressen har stor betydning
’Det har stor betydning, hver gang vi kan få udenlandske journalister til Danmark, så de kan beskæftige sig med dansk landbrug og med vores fødevareklynge.

En kongres af den her karakter gør det nemt og attraktivt for en masse journalister at komme til Danmark, og vi får mulighed for at præsentere dem for lige præcis, hvad, vi synes, er vigtigt at fortælle om dansk landbrug. Så det er en rigtig god platform.

Det kan blive en værdifuld begivenhed for hele vort erhverv, og derfor håber jeg, der er opbakning til, at man hjælper den her begivenhed på vej.’

Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer.

Se video hvor Martin Merrild udtaler sig om kongressen:

Økologisk Landsforening bakker op om kongressen
‘IFAJ 2020 kongressen bliver et fantastisk udstillingsvindue, også for hvad vi formår inden for økologi. Vi har utroligt meget at vise frem, og vi arbejder for at få de besøgende journalister med helt ud på de økologisk landbrug, i vores virksomheder og i butikkerne.

Vi oplever stor interesse for den måde, vi har udviklet verdens højeste økologisalg og for vores nationale økologipolitik. En politik som er blevet hyldet af FN for sit bidrag til bæredygtighed og udvikling af økologi. Vi er også langt fremme med at gøre klimaindsatsen til en integreret del af økologien.

I Økologisk Landsforening glæder vi os til at være med til at vise og fortælle de mange udenlandske gæster om økologisk produktion og markedsudvikling i Danmark, og vi opfordrer alle virksomheder og andre interessenter til at bakke op om kongressen.’

Per Kølster, formand for Økologisk Landsforening.

Back To Top
×Close search
Search