skip to Main Content
Danske Fødevare og Landbrugsjournalister

Generalforsamling 28. april 2016

Generalforsamling 28. April 2016

Generalforsamling 28. april 2016

På et bestyrelsesmøde mandag 11. januar blev tid og sted for foreningens generalforsamling 2016 fastlagt – og den bliver kombineret med spændende faglige oplevelser

Af Niels Damsgaard Hansen, formand

Så kan alle vores medlemmer sætte kryds i kalenderen torsdag 28. april 2016. Den dag holder vi nemlig vores årlige generalforsamling ud fra de gældende vedtægter.

Men ikke nok med det. I forbindelse med generalforsamlingen er der nemlig også uddeling af priserne for de bedste medlemsbidrag til de konkurrencer, vi har.

Generalforsamlingen finder sted hos L-Mediehus i Langeskov, men inden da har vi et spændende bedriftsbesøg – og efterfølgende et debatmøde om mediestøtten.

Vi starter således med et besøg på godset Sanderumgaard nær Langeskov med en sandwich og vand. Her vil driftsleder Henrik Terp fortælle om det 900 hektar store landbrug, der, udover traditionelle afgrøder i et pløjefrit dyrkningssystem har en specialproduktion af tidlige kartofler.

Herefter flytter vi os til L-Mediehus i Langeskov, hvor vi vil tage den nye mediestøtte, der nu har fungeret et par år, op til en drøftelse. Vi forsøger at få den ansvarlige minister for mediestøtteordningen, kulturminister Bertil Haarder og direktør i Dansk Presse Christian Kierkegaard til at komme, alternativt vil vi bede et medlem af Medienævnet til at redegøre for, hvorfor ingen af landbrugsmedierne har kunnet opnå mediestøtte, mens andre og tilmed endnu mere specialiserede fagmedier har kunnet opnå mediestøtte.

Herefter afvikler vi generalforsamlingen, og dagen slutter med en middag på Hotel Nyborg Strand, så ingen kører sultne hjem.

Læs mere om vores vedtægter her: https://dflj.dk/vedtaegter/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
×Close search
Search